WERKWIJZEOngeacht welke dienst u ook van ons wenst; in alle gevallen verplaatsen wij ons altijd in uw bedrijf.

Wij adviseren altijd vanuit het perspectief van uw specifieke situatie, maar wel met enige afstand en altijd objectief en onbevangen.

Onze trainingen en coaching trajecten zijn nooit standaard, maar wij verwerken de specifieke kenmerken van uw markten en bedrijf en de behoeften van u en uw medewerkers altijd in onze sessies.

Onze project- en interim salestrajecten worden altijd 100% uitgevoerd onder de naam van onze opdrachtgevers; wij zijn dus altijd het verlengstuk van uw salesorganisatie. In geval van een acquisitietraject zullen we altijd een succesfee in onze propositie verwerken.

BECSales

ONS TEAM

Martijn de Zoete

Martijn de ZoeteMartijn de Zoete heeft zich, na zijn opleidingen Bedrijfseconomie en FFP, in de bancaire sector bezig gehouden met advisering van directeuren en welgestelden. Hij werd geïntrigeerd door het verschijnsel dat de ene mens succesvol is en de andere mens niet. De opleiding tot Master in NLP bood hem inzicht in de succesfactoren. Na een aantal Business Development functies en de Hooglerarenreeks Verandermanagement op Nyenrode kwam hij tot de conclusie dat er geen dynamisch model was, wat op een goede manier de spanningen weergeeft binnen organisaties en in mensen, die optreden als gevolg van veranderingen. Op basis van zijn kennis en ervaring in verandermanagement, heeft Martijn de Zoete het Organisatie Ontwikkelingsmodel De Zoete® ontwikkeld. Dit model gebruikt hij op diverse manieren bij (executive) coaching, training en organisatie ontwikkelingstrajecten. kijk ook op www.Z-modelofchange.com of martijndezoete.com. Martijn is te boeken als spreker.

Jeroen van Lierop

Jeroen van LieropJeroen van Lierop heeft zijn kennis en ervaring opgebouwd in de zorg, overheid en het onderwijs. Vanuit zijn opleiding Arbeid en Organisatiepsychologie richt hij zich op individuele – en teamcoaching, gezondheidsaspecten rondom arbeid en psychologische veiligheid.

Een methode die Jeroen gebruikt is de Birkman methode. Hier wordt het sterke gedrag, behoefte en stressgedrag van een individu in beeld gebracht. Deze kennis geeft medewerkers, leiders en teams de kans om de performance te verhogen. Jeroen brengt praktische hanteerbare en uitvoerbare adviezen die vanuit de wetenschap een stevige basis hebben. Zo wordt werken nog leuker!